Welke uitgaande e-mail server moet ik gebruiken?

Deze instructie is voor het instellen van uw e-mail programma of scanner.

Voor de juiste SMTP server voor het versturen van e-mail dient u de SMTP gegevens te gebruiken van uw e-mail aanbieder.
Bijvoorbeeld wanneer uw e-mail adres naam@gmail.com is dan is gmail.com / Google uw aanbieder.

Hieronder enkele verwijzingen naar de instellingen van andere e-mail aanbieders:
Google / gmail.com
Ziggo
KPN, Planet, Hetnet etc.
XS4ALL

Mocht u problemen ondervinden met het versturen van e-mail en lukt het niet via eerder genoemde optie, dan kunt u onze SMTP server gebruiken.
SMTP Server: smtp.business-isp.nl.
SMTP met SSL poort 465
Als alternatief kan er ook gebruik gemaakt worden van poort 25 of 587 met TLS.

Let op! Voordat u onze SMTP server gaat gebruiken verzoeken wij u dit eerst te overleggen met uw e-mail/domeinnaam aanbieder. Afhankelijk van e-mail/domeinnaam aanbieder, kan in sommige gevallen, uw e-mail niet verzonden worden of onnodig als SPAM aangemerkt worden.