Ik kan geen e-mail verzenden?

Het kan noodzakelijk zijn om authenticatie te gebruiken bij het verzenden van e-mail.
Wanneer u gebruik maakt van Outlook, navigeer dan naar Account instellingen --> Meer instellingen --> Server voor uitgaande e-mail.
Zet hier de optie 'Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist' aan.

Gebruikt u smtp.business-isp.nl en kunt u geen e-mail verzenden?
Controleer dan of uw internetverbinding niet op een e-mail zwarte lijst staat ofwel IP blacklist. Wanneer dit het geval is kunt u geen e-mail verzenden via onze servers. Eén van uw computers is mogelijk besmet met een virus, spyware of malware. Controleer of uw internetverbinding op een zwarte lijst staat, klik hier.