We gebruiken een eigen mail server, moet ik hier iets voor instellen of doorgeven?

Ja, wanneer u een eigen e-mail server heeft en deze is aangesloten op uw op uw internet verbinding dan moeten er instellingen gewijzigd worden. Standaard staat poort 25 van internet naar uw aansluiting dicht. Wij adviseren u gebruik te maken van onze batched SMTP dienst. Neem hiervoor contact met ons op of indien wenselijk kunnen wij dit met uw ICT partner bespreken. Daarnaast adviseren wij u om uw verbinding over te laten zetten van DHCP naar PPPoA.