Instellingen voor mobiel prefix bellen

Met mobiel prefix bellen kunt u met uw mobiel via de telefoon centrale van kantoor.

Voordelen

• Geen WiFi of internet verbinding nodig.
  • Werkt met alle mobiele telefoon nieuw of oud.
  • Voordelig gesprekken vanaf uw mobiel naar internationale bestemmingen.
  • Gesprekken velopen via telefoonlijn van kantoor.

Voordat u gebruik kunt maken van Mobiel Prefix bellen dient uw mobiele abonnement geauthoriseerd te worden. Hierna kunt u direct gebruik maken van Mobiel Prefix bellen.

Mobiel prefix bellen werkt vanaf iedere mobiele telefoon.

Handmatig bellen
Kies eerst het prefix nummer 0208116611
Volg de gesproken instructies. (voer PIN code in, voer nummer in en sluit af met #)

Automatisch bellen configureren
Programeer alle internationale nummers in uw telefoon met uw persoonlijke prefix.
Bijvoorbeeld alle nummers welke u met u mobiele nummer wilt uitbellen als +31 en 071.
En de nummers welke via kantoor dienen uit te bellen als; 0031. Voorbeeld 0208116611,PIN,0701230000#

Ook is het mogelijk om hier een applicatie voor te gebruiken op uw mobiel.