Blackberry Card Dialer

Om met uw Blackberry gebruik te maken van onze mobile access heeft het volgende nodig:

• Een mobiele access abonnement.
  • Blackberry toestel software 4.5.0 of hoger.
  • De applicatie: Card Dialer.
  • Uw account geautoriseerd te zijn.

Nadat uw account voor u is geautoriseerd voor mobile access, ontvangt u van ons de nodige gegevens voor het configureren van uw Blackberry.

Stap 1:
Schaf de applicatie Card Dialer aan en installeer deze.

Stap 2:
Start de applicatie en Ga naar Providers en voeg een provider toe.

Stap 3:
Configureer met de instellingen die u heeft gekregen, onder Provider Config
Provider Name: (eigen invulling)
Dial string: <toegangsnummer>,pincode#,num#
Prefix for local calls: leeg laten

Stap 4:
Nu kunt u bellen via onze mobile access, bijvoorbeeld direct vanaf uw adres boek.