Uitleg verschillende vast mobiel configuraties (VaMo)

Hieronder de verschillende configuraties voor het gebruik van een mobiel abonnement met Vast Mobiel koppeling, ook wel VaMo genoemd. Alle onderstaande VaMo configuraties zijn zonder extra kosten beschikbaar.

VaMo 1 - Uitbellen via mobiel

• Uitbellen met uw eigen mobiele nummer en onbeperkt belbundel.
  • Uw kantoor nummer nu overal aan te nemen.
  • Bereikbaar zijn voor uw collega's op kantoor via uw interne toestel nummer.
  • Voicemail en simkaart doorschakel functies zijn medio Q4 2019 beschikbaar.

VaMo 2 - Uitbellen met kantoor nummer

• Uitbellen met uw kantoor nummer, net als uw vaste aansluiting.
  • Bereikbaar zijn voor uw collega's op kantoor via uw interne toestel nummer.
  • Uw kantoor nummer nu overal aan te nemen.
  • Collega's bellen op interne toestellen.
  • Voicemail en doorschakelingen via PBX en Connect applicatie, optioneel1

VaMo 3 - Uitbellen met kantoor nummer en mobiel via prefix

• Uitbellen met uw kantoor nummer, net als uw vaste aansluiting.
  • Uitbellen met eigen mobiele nummer via een prefix en onbeperkt belbundel.
  • Bepaal per gesprek of u via het kantoor nummer of mobiele nummer belt.
  • Bereikbaar zijn voor uw collega's op kantoor op uw interne toestel nummer.
  • Uw kantoor nummer nu overal aan te nemen.
  • Collega's bellen op interne toestellen.
  • Voicemail en doorschakelingen via PBX en Connect applicatie, optioneel1

Optioneel Mobiel nummer op PBX
De optie Mobiel nummer op PBX is noodzakelijk voor gebruik van voicemail en het doorschakelen van uw mobiele nummer. Dit kan handig zijn als u uw collega's gesprekken wilt laten aannemen wanneer u niet beschikbaar bent. Eenvoudig in te stellen via de Connect applicatie. Voor gebruik van de optie Mobiel nummer op PBX is een aanvullend abonnement vereist, zie hiervoor de prijslijst van uw aanbieder.

Labels: doorschakelen mobiel, VaMo, Voicemail mobiel