Bluetooth headset verbinden met toestel

Deze instructie is voor het verbinden van een bluetooth headset met een GXP-serie toestel met bluetooth functie.
Ondersteunde en geteste toestellen; GXP2130v2, GXP2135,GXP2140,GXP2160 en GXP2170

Let op!
Wanneer uw headset en toestel reeds eerder gekoppeld heeft dan hoeft u dit niet nogmaals te doen.

Stap 1.  Headset in pairingmode zetten.
Zorg ervoor dat het headset uit staat.
houd de aan/uit knop ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat deze rood/blauw knippert.

Stap 2. Toestel verbinden.
Activeer bluetooth Menu > System > Bluetooth > Power = On
Navigeer naar Start Scan en zoek met het toestel naar de headset.
Selecteer de headset en verbind hiermee.
Voer het PIN van de headset in (standaard is dit 0000).
De headset is nu verbonden met het toestel.

Hierna kunt u de headset knop op het toestel gebruiken om te bellen.

Lijst verbonden apparaten verwijderen
Zet de Headset aan.
Hou de headset naast je oor en houd de + en - toetsen voor ongeveer 6 a 10 seconden ingedrukt tot je twee lage tonen hoort.
De lijst is nu leeg.
Zet hierna de headset uit

Labels: blueparrott, bluetooth, headset, vxi