Headset opnieuw verbinden (handmatig)

Het kan voorkomen dat de Headset niet automatisch vebinding maakt met uw toestel.
Indien dit het geval is kunt u onderstaande stappen uitvoeren op uw Grandstream toestel.

1. Ga naar menu (ronde knop tussen de pijltjes)
  2. Navigeer met de pijltjes naar rechts tot je bij System bent, en klik weer op de ronde menu knop.
  3. Navigeer naar Bluetooth en klik nogmaals op de ronde menu knop.
  4. Navigeer met het pijltje naar beneden tot je bent bij Start Scan en klik op de ronde menu knop. (Let op, deze staat helemaal onderaan)
  5. Klik vervolgens op de softkey rechtonder het scherm, en druk op 1 (connect)
  6. Wacht tot er staat Connected

Uw headset is nu opnieuw verbonden.

Labels: bluetooth, headset, opnieuw, VXI