Provisioning Grandstream Wave applicatie

13-10-2020 22:21

Deze instructie beschrijft het instellen van automatische configuratie middels provisioning.

Stap 1: MAC adres doorsturen
Stuur een email naar de helpdesk met de vraag of de provisioning voor u klaargezet kan worden.
Vermeld hierin uw MAC adres van uw mobiel (Wifi adres), inclusief het extentie nummer welke u wilt gebruiken.
Op een Android toestel heet dit MAC adres, lees hier meer.
Op een iPhone toestel heet dit WiFi adres, lees hier meer.
Let op! Geef het juiste WiFi adres door, zet Privéadres uit.

Stap 2: Provisioning klaarzetten
Neem contact op met de helpdesk an vraag of de provisioning voor uw toestel klaarstaat.

Stap 3: Installeer de Grandstream Wave Lite applicatie
Klik hier voor Android of iPhone
Volg de installatie stappen en geef toegang tot alle gevraagde onderdelen.

Stap 4: Instellen provisioning
Open de Grandstream Wave Lite applicatie
Klik op Settings en vervolgens op Provisioning Settings
Vul bij Config Server Path de provisioning URL in.
Voorbeeld: cfg.business-isp.nl/gs
Klik op Start Provisioning

Handleiding nodig?
Er is ook een Engelse handleiding beschikbaar, voor Andoid en iOS.