Eerste gebruik WP810 WP820

24-07-2020 14:12

Deze intructie is voor het eerste in gebruiknemen van een Grandstream Wi-Fi handset, modellen; WP810, WP820

Stap 1: Handset gereedmaken
Haal de handset en de batterij uit de verpakking.
Verwijder de batterij deksel aan de achterzijde onderste deel
Plaats de batterij, let op 3 contacten.
Plaats de batterij deksel weer terug.
Zet het toestel aan met de aanknop, rode hoorn.

Stap 2: Koppelen aan Wi-Fi netwerk
Deze stap is overbodig wanneer ook de Wi-Fi apparatuur is meebesteld of onze Managed WiFi afneemt.
Klik op Settings
Navigeer naar Network > Wi-Fi Networks
Selecteer het gewenste WiFi netwerk en voer het wachtwoord in.
Klik op Select

Hierna zal het toestel de nodige configuratie en eventueel laatste firmware ophalen.