AVM Fritzbox instellen voor Ziggo

27-09-2019 14:49

Deze instructie is voor het instellen van de Fritz!Box terwijl de modem van Ziggo in Bridgemodus staat.
Heeft u een Ziggo zakelijk verbinding met vaste IP adressen, klik dan hier.

Navigeer naar Internet > Account Information > Internet connection

Internet Service Provider
Selecteer hier Other Internet Service Provider en geeft de naam Ziggo

Connect via selecteer Connection to an external modem or router

Operating Mode selecteer Establish own connection to the Internet

Account Information selecteer No

Connection Settings
voer hier 92% de Download en Upload snelheid in.

Klik op Change connection settings
VLAN Settings dienen uit te staan.

IP Settings
Selecteer Obtain the IP address automatically (DHCP)
Wij adviseren om geen gebruik te maken van de DNS servers van Ziggo, maar onderstaande DNS servers.
Klik op het tabblad DNS Server en selecteer Use other DNSv4 server:
Preferred DNSv4 server: 1.1.1.1
Alternative DNSv4 server: 1.0.0.1

Gemiddelde beoordeling: 4.25 (4 Stemmen)