Instellen Telefoonboek op een AVM Fritzbox

16-10-2018 13:35

Instructie voor het instellen van het centrale telefoonboek in een AVM FritzBox. Dit telefoonboek kan gebruikt worden door alle toestellen die zijn aangesloten op de AVM FritzBox, zoals de DECT toestellen.

Ondersteunde AVM FritzBox modellen:
7270, 7340, 7360, 7390

Ondersteunde Dect toestellen:
AVM FRITZ!Fon MT-F Handset
AVM FRITZ!App Smartphone
Gigaset handsets o.a. C300H, C610H, S800H

Voor u verder gaat zorg voor dat uw FritzBox voorzien is van de laatste firmware.

Deze instructie gaat ervan uit dat u de telefonie reeds geconfigureerd hebt en de toestellen goed functioneren.

Om uw FritzBox telefonie in te stellen, login op uw FritzBox en navigeer naar:
Telepfony > Telephone Book

Klik hier op New Entry om een nieuwe telefoonboek entry toe te voegen.

Vul de gewenste velden in. Zoals Naam en telefoonnummer.
Optioneel kan hier o.a. ook een verkort kies nummer ingesteld worden.

Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.

Van uit de handsets kan nu het telefoonboek opgeroepen worden.