Gebruik Callback functie

06-09-2017 13:40

Bij gebruik van de Connect applicatie kan er gebeld worden vanuit de applicatie via internet of middels een Callback.

Bellen via het Internet
Wanneer er gebruik gemaakt wordt van bellen via het Internet, dan dient er rekening gehouden te worden dat dit afhankelijk is van de snelheid en stabiliteit van de Internetverbinding. De verbinding kan mogelijk wegvallen wanneer u zich verplaatst of van netwerk wisselt, bijvoorbeeld van WiFi naar 4G.

Bellen via Callback functie
Wanneer er gebruik gemaakt wordt van bellen via de Callback functie, dan kan er binnen de applicatie een nummer gekozen worden om te bellen. Vervolgens zal de telefoon van de gebruiker gebeld worden via het vaste toestel of via het mobiele netwerk. Bij deze optie zal een mobiele telefoon geen gebruik maken van bellen via het Internet. Bij gebruik van VaMo 1, kan er middels de Callback functie eenvoudig gebeld worden via de telefooncentrale van kantoor, met het kantoor nummer of naar interne collega's.

Voorbeeld bij gebruik van VaMo 1 en mobiel.
Phone device selection ingesteld op using desk phone.
Mobile calling method: Use Callback.

Instructie wijzigen calling method:
Open de Connect applicatie.
Klik op Settings
Scroll naar Mobile calling method.
Maak een selectie onder For calls.