Doorverbinden vanaf een vast toestel

10-06-2014 14:40

Doorverbinden met ruggespraak

Doorverbinden met ruggespraak houdt simpelweg in dat u een gesprek binnenkrijgt en deze wilt doorschakelen.

Maar eerst wil nakijken of degene, op de lijn waarmee u wilt doorverbinden, wel beschikbaar is.

Zodoende zet u eerst een tussengesprek op terwijl het inkomende gesprek in de wacht staat.

In dit tussengesprek(ruggesprek)  spreekt u met degene naar wie het gesprek doorgestuurd moet worden om te kijken of deze tijd heeft

Wanneer dit bevestigd is kunt u de lijn doorverbinden volgens onderstaande omschrijving.

Zodra u aan het bellen bent (LINE1).

Bel naar een internet of extern nummer, waar u het gesprek naar wilt doorzetten.

Kies hiervoor een volgende lijn (toets bijv. LINE2) en toets het nummer in en druk op BELLEN.

Nadat u ruggespraak hebt gehouden kunt u het gesprek doorzetten.

Druk op TRNF en vervolgens op LINE1.

LINE2 --> Nummer --> Ruggespraak --> TRNF --> LINE1

Doorverbinden zonder ruggespraak

Het kan ook voorkomen dat degene, met wie het gesprek dat u door wilt verbinden, naast u zit.

In dat geval kunt u het gesprek op de wacht zetten om zodoende, zonder verstoring van het gesprek, degene naast u aan te kunnen spreken of u de lijn naar hem/haar door kan verbinden.

Wanneer dit bevestigd is kunt u het gesprek terugpakken uit de wacht (HOLD) door op het gesprek te drukken (LINE 1).

Vervolgens drukt u op TRNF en het te bellen nummer gevolgd door de knop Bellen.

Of u drukt de toets op het toestel in, van het gewenste nummer, waarna u zelf het gesprek beëindigt.

TRNF --> Nummer --> Bellen.

Of TRNF --> toestel toets.