Handset DP720/DP722/DP730 vervangen icm basisstation DP750/DP752

~ 0 min
29-05-2020 12:47

Deze instructie beschrijft het vervangen van een DP720 / DP722 / DP730 handset op een DP750 / DP752 basisstation.

Stap 1: Reset oude handset
Navigeer met de handset naar Settings > System Settings > Factory reset > Yes
Hierna zal de handset gerest worden.

Stap 2: Basisstation in registratie modus
Druk vervolgens 5-10 sec op de signaal knop op het basisstation tot het signaal icoon bovenop gaat knipperen.
Bij de DP750 zit deze knop aan de achterzijde.
Bij de DP752 zit deze knop aan de voorzijde.

Stap 3: Nieuwe handset aanmelden
Stop de batterijen in de nieuwe handset en zet het toestel aan.
Volg de instructies op het scherm en doorloop de wizard.
Hierbij zal het basisstation handset automatich zichtbaar worden op het scherm.
Klik vervolgens op Subscribe of Aanmelden.

Hierna is de handset gereed voor gebruik.

Voor meer instructies voor de DP750, klik hier.

Labels: vervangen handset