Probleem met gesprek melden

23-03-2015 20:39

Wanneer u een probleem ervaart met een gesprek, dan kan dit vele oorzaken hebben.

Alvorens u bij ons melding maakt van slechte gesprekken, vragen wij u uw aandacht voor de volgende punten:

Betreft het een gesprek van of naar een mobiel?
Houdt u er rekening mee dat wanneer uw gesprekspartner belt met een mobiele telefoon, dat het probleem dan ook in het mobiele netwerk kan zitten. Bel opnieuw. Mocht het probleem voorkomen bij verschillende nummers, meldt dit dan middels een ticket aan uw telefoonaanbieder.

Ervaart u het probleem op één toestel?
Wanneer u het probleem op één toestel ervaart, dan adviseren wij u eerst uw toestel te herstarten. Bel opnieuw. Mocht het probleem aanhouden of vaak terug blijven komen, meldt dit dan middels een ticket aan uw telefoonaanbieder.

Ervaart u het probleem op meerdere toestellen?
Wanneer u het probleem op meerdere toestellen ervaart, dan adviseren wij u eerst uw internet modem/router te herstarten. Het herstarten van een modem / router kan 1-5 minuten duren. Mocht het probleem aanhouden of vaak terug blijven komen, meldt dit dan middels een ticket aan uw telefoonaanbieder.

Mocht de bovengenoemde punten van aandacht niet geholpen hebben, dan kunt u dit doormiddel van de ticket melden aan uw telefoonaanbieder. Het is erg belangrijk om alle onderstaande vragen te beantwoorden en de omschrijving van het probleem te vermelden in het ticket.

Inkommend of uitgaand gesprek?
Inkommend / uitgaand

Wat is het interne toestelnummer?
Bijvoorbeeld 201

Wat is het nummer van uw gesprekspartner:
Bijvoorbeeld: 0123456789

Wat is de datum van het gesprek:
Bijvoorbeeld: 01-05-2015

Wat is de datum van het tijdstip van gesprek:
Bijvoorbeeld: 12:01u

Omschrijving van storing:
Bijvoorbeeld: Geen geluid, Valt weg na x seconde, niet te verstaan.