PIN over Internet (Open netwerk)

15-03-2015 14:34

Wanneer u gebruik maakt van een PIN apparaat, zal deze naar alle waarschijnlijkheid gebruik maken van Pinnen over IP of over Internet.

PIN over IP, ofwel de oude methode gaat over een gesloten netwerk, hier worden extra kosten voor in rekening gebracht.
De de transacties via publiek Internet via een beveiligde en gecertificeerde verbinding

PIN over Internet
, ofwel de hedendaagse methode gaat over een open Internet.
Dit is mogelijk omdat het PIN apparaat over de nodige beveiligingstechnieken beschikt.

Wanneer onderstaande IP-adressen gebruikt worden dan maakt u gebruik van pinnen over publiek internet.

Voor CCV PIN-transacties over het internet worden de volgende IP-adressen gebruikt.

193.173.53.100
193.173.53.101

Voor Equens PIN-transacties over het internet wordt het volgende IP-adres gebruikt.

82.195.52.1

Wanneer u deze aanpassing niet zelf kunt doen, dan dient u hiervoor contact op te nemen met de leverancier van uw PIN apparaat.
Voor deze omzetting kunnen door uw PIN leverancier kosten in rekening gebracht worden.