Instellen Agent/Call Queue

01-01-1970 01:00

Deze instructie beschrijft de instellingen en opties voor een Agent van een Call Center Queues, ook wel wachtrij genoemd.
Voor de instellingen van Call Center Queues, lees hier meer.

Instellingen Agent Call Center Queues
Navigeer in de PBX manager naar: Applications > Call Centers > AGENTS
Klik op de betreffende Agent / gebruiker

Stel de Queue in op basis van onderstaand voorbeeld:
Agent Name: Naam van de Agent / gebruiker
Call Timeout: Tijd dat het toestel overgaat alvorens opnieuw aangeroepen te worden.
Username: Gekoppelde gebruiker / extentie.
Agent ID: Unieke ID van de agent, standaard gelijk aan de extentie.
Agent Password: Wachtwoord om in te loggen op Call Center portal.
Contact: Gebruiker.
Status: Selecteer de status, standaard Available.
No Answer Delay Time: De tijd die het systeem wacht voordat er opnieuw wordt geprobeerd de agent te bellen, na Call Timeout.
Wrap Up Time: Tijd die een gebruiker heeft om het vorge gesprek af te ronden, tot de telefoon weer overgaat.

Overige instellingen zijn niet nodig voor een standaard Call Queue configuratie en worden beschouwd als uitgebreide instellingen. Lees hier meer.

Labels: agent, call queue, queue, wachtrij