Gigaset N300 IP terugzetten naar fabrieksinstellingen

20-06-2018 11:00

Deze instructie is voor uitvoeren van een factory reset ofwel terugzetten naar fabrieksinstellingen van een Gigaset N300 IP.

Er zijn twee methodes; Software matige reset en Hardware matige reset.

Methode 1: Software matige reset via web gui.
Deze reset alle instellingen, met uitzondering van de handset registraties.

Instructie:
Navigeer naar Setting > Management > Reboot & Reset
Klik bij Start factory reset op OK

Methode 2: Hardware matige reset via registratie knop.
Deze reset alle instellingen, inclusief de handset registarties.

Hierna zal het basisstation opnieuw starten en zal deze deels teruggezet zijn naar fabrieksinstellingen en zijn alle instellingen verwijderd, met uitzondering van handset registartie.

Instructie:

Verwijder de stroom adapter.
Druk de grijze registartieknop in en blijf deze ingedrukt houden.
Sluit de stroom adapter weer aan.
Wacht tot de grijze registartieknop verlichting snel gaat knipperen. (ongeveer 15-20 seconden)

Hierna zal het basisstation opnieuw starten en zal deze deels teruggezet zijn naar fabrieksinstellingen en zijn alle instellingen verwijderd, inclusief van handset registratie.

Labels: n300 fabrieksinstellingen, n300 reset
Gemiddelde beoordeling: 3 (3 Stemmen)