Telefoongesprek doorverbinden

18-09-2018 16:37

U kunt uw telefoongesprek doorverbinden met ruggespraak, of zonder ruggespraak. Ruggespraak houd in dat u eerst met uw collega over de telefoon kunt spreken voordat u het gesprek doorzet naar uw collega. Als u uw gesprek zonder ruggespraak doorzet, dan word het gesprek in een keer doorgezet naar uw collega.

Doorverbinden met ruggespraak
Zodra u aan het bellen bent (Lijn 1). Bel naar een intern of extern nummer, waar u het gesprek naar wilt doorzetten.
Kies hiervoor een volgende lijn (toets bijv. Lijn 2) en toets het nummer in en druk op Bellen*.
Nadat u ruggespraak hebt gehouden kunt u het gesprek doorzetten.
Druk hiervoor op Transfer en vervolgens op de klop van Lijn 1 ofwel knipperende lijn.
Lijn 2 -> Nummer* -> Ruggespraak -> Transfer -> Lijn 1

Doorverbinden zonder ruggespraak
Druk op Transfer vervolgt door het nummer of toestelnummer.
Transfer -> Nummer* -> Bellen

Of gebruik de één van de directe toestel toetsen op het toestel.
U kunt het bellen versnellen door na het nummer te drukkenop #.

*) Ook kunt u in plaats van het nummer een programmeerbare toets gebruiken.

Gemiddelde beoordeling: 4 (2 Stemmen)