Provisioning Yealink vaste toestellen - handmatig

04-02-2020 00:00

Deze instructie is voor het instellen van de provisioning van een Yealink toestel.
Tevens is het advies om het toestel eerst terug te zetten naar fabrieksinstellingen.

Stap 1: Inloggen op webinterface van toestel
Vul het IP adres van het toestel in een webbrowser in en druk op enter.
Het IP adres is op te vragen via het toestel: menu > status > 1. IPv4
Username: admin
Password: admin of vraag dit aan de helpdesk.

Stap 2: Provisioning server instellen
Navigeer naar Setting > Auto provisioning
Vul bij Server URL de URL in: http://pbxconfig.business-isp.nl/app/provision
Klik op de knop Auto Provision Now
Klik op Confirm

Stap 3: Herstart toestel
Indien het toestel nog niet is aangemeld, herstart dan het toestel.

Kun je nog steeds niet bellen of gebeld worden?
Controlleer dan of de laatste firmware is geinstalleerd, lees hier meer.