Handset DP720 registreren op basisstation DP750

07-09-2018 10:17

Deze instructie beschrijft het aanmelden van een DP720 series handset op een DP750 series basisstation.

Zorg ervoor dat het basisstation is aangesloten met de stroom adapter of PoE.
Wanneer de lampjes op het basisstation branden is hij goed aangesloten.

Stap1. Basisstation in registratie mode zetten
Aan de achterkant van het basisstation zit een knop met een signaal teken erboven.

Hou deze ongeveer 10 seconden ingedrukt tot het signaal lampje op het basisstation knippert.

Stap 2. Handset registreren
Doe de baterijen in het handset en wacht tot deze aan staat.
De handset zal nu automatisch een basistation zoeken.
Op de handset zal een Easypairing melding worden weergegeven.
Klk op bevestigen.

Wanneer de Easypairing niet wordt weergegeven, gebruik dan de onderstaande stappen.

1. Klik op de softkey Menu
  2. Navigeer met de navigatietoetsen naar het Settings tandwiel icoon
  3. Kies voor de optie Registration en vervolgens Register
  4. Kies voor Base 1 en wacht tot er een code tevoorschijn komt.
  5. Druk vervolgens op de softkey Subscribe / Aanmelden
  6. Het handset is nu aangemeld

Voor meer instructies voor de DP750, klik hier.

Labels: 720, 750, aanmelden, dect, DP720, DP750, grandstream, registreren