Eerste gebruik WiFi handset

24-07-2020 00:14

Deze intructie is voor het eerste in gebruiknemen van een Grandstream Wi-Fi handset, modellen; WP810 WP820 WP822 en WP825.

Stap 1: Handset gereedmaken
Haal de handset en de batterij uit de verpakking.
Verwijder de batterij deksel aan de achterzijde onderste deel
Plaats de batterij, let op 3 contacten of bij een AAA batterij op de + en -
Plaats de batterij deksel weer terug.
Zet het toestel aan met de aanknop, de rode hoorn.

Stap 2: Koppelen aan Wi-Fi netwerk
Deze stap is overbodig wanneer ook de Wi-Fi apparatuur is meebesteld of onze Managed WiFi afneemt.
Klik op Settings
Navigeer naar Network > Wi-Fi Networks
Selecteer het gewenste WiFi netwerk en voer het wachtwoord in.
Klik op Select

Hierna zal het toestel de nodige configuratie en eventueel laatste firmware ophalen. Mogelijk dat het toestel enkele malen zelf herstart. Na enkele minuten zal het toestel gereed zijn voor gebruik.

Labels: WiFi toestel, WP810, WP820, WP822, WP825