Standaard functies Grandstream vaste GXP toestellen

01-01-1970 01:00

Deze instructie bevat de standaard functies voor vaste Grandstream toestellen, GXP2100.
Voor draadloze Grandstream toestellen, lees hier meer.
Voor de volledige toestel handleiding, lees hier meer; GXP2135 GXP2170

BELLEN
Bellen kan op verschillende manieren, met de hoorn, speakerphone of met een headset.
Na het invoeren van een nummer kan het gesprek op verschillende manieren worden gestart:
- druk op de SPEAKER toets
- druk op de Bellen toets
- neem de hoorn op
- druk op de headset toets (bij gebruik headset)

BELLEN EXTERN NUMMER
Hiervoor hoeft geen extra 0 (nul) gekozen te worden.

BELLEN INTERN NUMMER
Kies het interne toestelnummer en gebruik één van de kiesmethodes. Of gebruik één van de snel-kies toetsen op het toestel.

CONFERENTIE GESPREK
Na het eerste gesprek op LINE1. Bel het toestel of nummer welke u bij de conferentie wilt betrekken. Kies hiervoor een volgende lijn (toets bijv. LINE2) en toets het nummer in. Nadat u verbonden bent kunt u het conferentie gesprek tussen beide lijnen opzetten.
Druk op CONF en selecteer de lijn waarmee u de conferentie wil opzetten (LINE1).
LINE2 -> Nummer -> Ruggespraak -> CONF -> LINE1

GESPREK IN DE WACHT *
Tijdens het gesprek druk op de HOLD toets. U kunt de hoorn nu neerleggen. Druk op de LINE1 toets om het gesprek terug te halen.

HERKIEZEN LAATSTE NUMMER
Druk op de BELLEN toets

DOORVERBINDEN MET RUGGESPRAAK *
Zodra u aan het bellen bent (LINE1). Bel naar een internet of extern nummer, waar u het gesprek naar wilt doorzetten. Kies hiervoor een volgende lijn (toets bijv. LINE2) en toets het nummer in en druk op BELLEN. Nadat u ruggespraak hebt gehouden kunt u het gesprek doorzetten.
Druk op TRNF en vervolgens op LINE1
LINE2 -> Nummer -> Ruggespraak -> TRNF -> LINE1

DOORVERBINDEN ZONDER RUGGESPRAAK *
Na het eerste gesprek op LINE2. Druk op TRNF vervolgt door het nummer of toestelnummer.
Of gebruik de één van de directe toestel toetsen op het toestel.
TRNF -> Nummer -> BELLEN
of TRNF -> Toestel toets

VOLUME AANPASSEN
Druk tijdens een gesprek op de + toets voor harder en de – toets voor zachter.

VOICEMAIL
Druk op de voicemail (MSG) toets of kies 1233

TELEFOONBOEK
Druk op de telefoonboek toets (pijl-toets omlaag) om de centrale telefoonlijst weer te geven. Toets hierna eerste letter van de naam. Bijv. L = 555

NIET STOREN (DND)
Druk op de DND (MUTE/DEL) toets om het toestel niet over te laten gaan.

GESPREK OVERNEMEN *
Toets *8 gevolgd door het toestelnummer om een specifiek toestel over te nemen.
Toets **toestelnummer om een gesprek over te nemen wat op een ander toestellen overgaat.

* ) Voor gebruik van deze functies met BLF knoppen, lees hier meer.

Voor de volledige toestel handleiding zie onderstaande links:
GXP2135
GXP2170