Beheren Ring Groups

12-12-2022 01:40

Deze instructie beschrijft het instellen van een Ring Group ofwel ring groep.

Stap 1: Inloggen op PBX Manager
Log hiervoor eerst in op de PBX Manager.
Voor meer uitleg over het inloggen, lees hier meer.

Stap 2: Instellen Ring Group
Navieer naar Applications > Ring Groups
Klik hier op de gewenste Ring Group.

Pas hier de gewenste instellingen aan en klik op SAVE om op te slaan.

De meest voorkomende zaken die hier ingesteld en aangepast worden zijn:
Greeting: Een welkomsboodschap ofwel Greeting.
Destinations: Extenties die over dienen te gaan.
Timeout Destination: Bestemming voor als Call Timeout is verstreken.
Call Timeout: Tijd hoelang deze ring group heeft voor de Timeout Destination aangeroepen zal worden.

Overige meer geavanceerde functies:
Caller ID Name: Naam weergave tijdens doorschakeling ring group.
Caller ID Number: Nummer weergave tijdens doorschakeling ring group.
User List: Gebruiker rechten geven om de ring group te beheren, lees hier meer.
Call Forward: Toestaan of Call Forward van extentie gebruikt mag worden bij aanroepen ring group.
Follow Me: Toestaan of Follow Me van extentie gebruikt mag worden bij aanroepen ring group.
Missed Call: Of de gemiste gesprekken weergegeven dienen te worden op de toestellen.
Ring Group Forward: Instellen van doorschakeling op de gehele ring group, zie ook dashboard.

Voor meer uitleg over de instellingen van de Ring Groups, hebben we een engelstalige pagina beschikbaar met extra informatie. Lees hier meer.