Fabrieksinstellingen GXP2000

21-09-2015 13:21

Deze Instructie is voor het terugzetten naar fabrieksinstellingen van de GXP2000.

Om de onderstaande stappen te voltooien dient u eerst het MAC adres van het toestel over te schrijven en bij de hand te hebben voor u verder gaat. Dit MAC adres staan op de ondekant van het toestel op het witte label.

1. Druk op de ronde menuknop.
  2. Navigeren naar > Config> Factory Reset.
  3. Voer het MAC adres in. (1)
  4. Druk op de Softkey OK

(1) Het MAC adres van het toestel dient ingevoerd te worden op het nummerieke toetsenbord van het toestel. Gebruik alleen de letters en cijfer, niet de dubbele punt. Voor het invoeren van letters dient u meerdere keren op de overeenkomstige toetst te drukken.