Vakantiedagen instellen

14-06-2023 11:37

Deze instructie beschrijft het instellen van vakantiedagen voor uw telefonie binnen Time Conditions, voorheen tijdschema's.
Voor de algemene instelling voor het instellen van de Time Conditions, lees hier meer.

Stap 1: Inloggen op PBX Manager
Log hiervoor eerst in op de PBX Manager.

Stap 2: Instellen Time Conditions
Navigeer naar: Applications > Time Conditions
Klik op de betreffende regel.

Stap 3: Dagen selecteren
Scrol naar beneden naar Presets.
Hier staan de officiële Nederlandse feestdagen voorgedefineerd gebaseerd, zoals vemeldt op de website van de Rijksoverheid.
Vink hier de gewenste dagen aan.
Klik op de dag om de condities te controleren en eventueel aan te passen.
Klik links van het icoon in het pulldown menu om de gewenste actie te selecteren.
Klik optioneel, op het icoon om extra condities toe te voegen, zoals tijd of jaartal.
Klik rechtboven aan de pagina op de SAVE knop om de instellingen op te slaan.

Voor mee informatie over de instelmogelijkheden, lees hier meer.

Labels: holiday, tijd schema, time conditions, vakantie, vakantie dagen, vrije dagen