GAPS

~ 0 min
21-09-2017 14:23

Login op https://fm.grandstream.com (De accountgegevens staan in lastpass)
Navigeer naar Device Management en klik vervolgens op Search Provisioned Device.
Voer het MAC adres in waarvan je wilt controleren of deze doorverwijst naar ons Provisioning server.
Controleer ook dat er onder Profiles Redirect_DefaultProfile* staat

Indien dit niet het geval is klik dan op Provision New Device.
Voer het MAC adres in en selecteer het juiste profiel Redirect_DefaultProfile*
Klik vervolgens op Submit

Labels: gaps
Gemiddelde beoordeling: 0 (0 Stemmen)

U kunt deze vraag niet becommentariëren