Instellen Time Conditions

14-06-2023 11:39

Deze instructie beschrijft het instellen en wijzigen van Time Conditions, voorheen tijdschema's.
Voor het eenvoudig selecteren van Nederlands feestdagen, lees hier meer.

Stap 1: Inloggen op PBX Manager
Log hiervoor eerst in op de PBX Manager.

Stap 2: Instellen Time Conditions
Navigeer naar: Applications > Time Conditions
Klik op de betreffende regel, standaard 800 t/m 810.

Per tijdsvak dient er bij Settings de nodige criteria worden toegevoegd.
Wanneer niet aan de condities voldaan wordt, zal gesloten actief zijn.

De waarde (500, 505) bepaalt de prioriteit. Hoe lager het getal, hoe hoger de prioriteit.

Er kan gekozen worden uit o.a. Year, Day of Week, Time of Day of Date & Time.
Voeg naar wens nieuwe condities toe door op het icoon te drukken.
Klik rechtsboven op SAVE om de nieuwe condities actief te zetten.

Voorbeeld 1:
Werkdagen van maandag t/m vrijdag van 9:00u t/m 17:00u.

Voorbeeld 2:
Eenmalig gesloten tijden op specifieke datum en tijd.

Voor meer uitleg zie de Engels uitleg, lees hier meer.

Labels: holiday, tijd schema, time conditions, vakantie, vakantie dagen, vrije dagen