AVM Fritzbox instellen voor Ziggo zakkelijk met vaste IP adressen

~ 0 min
03-06-2016 10:48

Deze instructie is voor het instellen van de Fritz!Box aangesloten op een Ziggo zakelijk verbinding met vaste IP adressen.
Heeft u Ziggo zonder vaste IP adressen, klik dan hier.

Navigeer naar Internet > Account Information > Internet connection

Internet Service Provider
Selecteer hier Other Internet Service Provider en geeft de naam Ziggo

Connect via selecteer Connection to an external modem or router

Operating Mode selecteer Establish own connection to the Internet

Account Information selecteer No

Connection Settings
voer hier 92% de Download en Upload snelheid in.

Klik op Change connection settings
VLAN Settings dienen uit te staan.

IP Settings
Selecteer Configure the IP address manually
Voer de gegevens in zoals deze door Ziggo zijn verstrekt, zoals IP address, Subnetmask en Default gateway.
Wij adviseren om geen gebruik te maken van de DNS servers van Ziggo, maar onderstaande DNS servers.
DNS servers: 1.1.1.1 en 1.0.0.1

Gemiddelde beoordeling: 2 (1 Stem)