Beveiliging van telefonie en netwerk

08-12-2020 10:54

Om de beveiliging van uw netwerk en de VoIP telefonie te verhogen hebben wij een aantal punten opgesteld.

Punten van aandacht voor beveiliging:

• Scheidt in het netwerk de telefonie, computers en eventuele servers.
    Een dergelijke scheiding kan gemaakt worden door gebruik van VLANs, één VLAN voor telefonie en één VLAN voor de computers.
  • Zorg voor een moderne beveiliging van alle computers in uw netwerk. Denk hierbij aan een virusscanner en webprotectie
  • Beveilig uw draadloos internet voldoende en wijzig periodiek het wachtwoord.

Wij verzorgen standaard de o.a. volgende punten:

• Beperking op basis van uw internetverbinding(en) en IP adres(sen).
  • Periodiek wijzigen van de wachtwoorden van toestellen en telefoonaansluiting.
  • Fraude detectie op basis van verbruik.