Instellen eigen e-mail server of scanner

25-02-2014 13:31

Wanneer u gebruik maakt van een eigen e-mail server, computers of scanner dan dient altijd de mail server gebruikt te worden van uw e-mail aanbieder.

Vroeger, toen internet veiligheid, spam etc. nog niet zo actueel waren, was het gebruikelijk om e-mail af te leveren bij de mail server van de internetaanbieder. Lees hier meer over het opzoeken van de smtp server.

Voor het goed, veilig en verantwoord inrichten en gebruik van e-mail is het noodzakelijk om e-mail af te leveren bij de mail server van uw e-mail aanbieder. Uw domein en DNS beheerder zal hierop de SPF, DMARC en DKIM records instellen.