GXP2160

21-03-2014 15:28

GXP2160 HD IP Phone

GXP2160

De nieuwe Grandstream GXP2160 Enterprise IP telefoon is een krachtig toestel dat vele functie's bevat. Zo beschikt het toestel over de mogelijkheid om 6 SIP accounts te configureren. Ook beschikt het toestel over een 4.3 inch kleuren LCD. Verder is het toestel uitgerust met Bluetooth en een RJ-9 headset aansluiting.

Functie's

De GXP2160 beschikt over een groot aantal functie's. Zo heeft het toestel bijvoorbeeld 5 programmeerbare knoppen en daarnaast nog een keer 24 BLF extentie knoppen. Ook dit toestel beschikt weer over 2 LAN aansluitingen om uw telefoon door te lussen naar uw computer om gemakkelijk kabels weg te werken. Ook beschikt het toestel over het bereiken van real-time web apps op het kleuren scherm zoals het weer, RSS feeds of de koers.

De mogelijkheid om het toestel van stroom te voorzien via de netwerkaansluiting is ook in dit toestel mogelijk. Hiervoor dient u wel te beschikken over een netwerkswitch die beschikt over deze functie. Hiermee bespaart u weer een stroomkabel om aan te leggen bij u op kantoor.