Standaard functies Grandstream draadloze DP toestellen

01-01-1970 01:00

Deze instructie bevat de standaard functies voor draadloze Grandstream toestellen. Voor vaste Grandstream toestellen, lees hier meer.

BELLEN
Bellen kan op verschillende manieren, met de hoorn, speakerphone.
Na het invoeren van een nummer kan het gesprek op verschillende manieren worden gestart:
- druk op de SPEAKER toets
- druk op de Bellen toets

BELLEN EXTERN NUMMER
Hiervoor hoeft geen extra 0 (nul) gekozen te worden.

BELLEN INTERN NUMMER
Kies het interne toestelnummer en gebruik één van de kiesmethodes. Of gebruik één van de snel-kies toetsen op het toestel.

DOORVERBINDEN MET RUGGESPRAAK
Toets #*#

DOORVERBINDEN ZONDER RUGGESPRAAK

Toets ###

VOICEMAIL
Druk op de voicemail toets of 1233

NIET BESCHIKBAAR (DND)
Via het menu navigeer naar Settings > Do not Disturb
Selecteer Enable of disable.

GESPREK OVERNEMEN
Druk *8 om een gesprek over te nemen wat op een ander toestellen overgaat of ** gevolgd door het toestelnummer om een specifiek toestel over te nemen. Letop, er dient hiervoor een pickup groep aangemaakt te zijn.

VOICEMAIL MENU

0 Opties
1 Voicemail afluisteren
2 van map verandere
3 Geavanceerde opties
4 Verige bericht
5 Urgente berichten
6 Volgende bericht
* Voor help
# Om te stoppen.