Aansluiten Grandstream DECT Repeater DP760

13-03-2018 10:39

In deze instructie word uitgelegd hoe de DECT Repeater aangesloten moet worden.

Stap1. DECT Repeater DP760 aansluiten

Sluit het DECT Repeater   met een netwerkkabel en indien nodig ook de stroom adapter.

Stap 2. DECT Repeater  koppelen

U hebt de webinterface van de basisstation DP750 nodig.

Volg vervolgens onderstaande stappen:

1. . Open de webinterface van uw DP750 met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder. (Standaard gebruikersnaam en wachtwoord zijn admin / admin).
  2. Navigeer naar DECT Algemene instellingen en stel Repeater beheer ( Enable Repeater Mode) en (Enable Repeater Management) in op Ja.
  3. Druk op Opslaan en toepassen en start het apparaat opnieuw op om de nieuwe instelling toe te passen.
  4. Navigeer naar Status DECT Repeater Status Paired Devices.
  5. Het DECT Repeater is nu gekoppeld.
Labels: 760, DP760, Grandstream Repeater