VaMo Web App

05-07-2021 16:38

Deze instructie beschrijft het gebruik van de VaMo Web App.
De VaMo Web App is enkel beschikbaar voor nieuwe abonnementen geleverd na 01-04-2021.

Web App URL:
https://vamo.business-isp.nl

Log hier in middels het mobiele nummer en wachtwoord.
Bij eerste gebruik dient een nieuw wachtwoord ingesteld te worden via de knop Wachtwoord vergeten.

Status:
Bij status kan er gekozen worden uit 3 verschillende instellingen.
Namelijk; Prive (voorheen VaMo 1), Zakelijk (voorheen VaMo 2) en Hybride (voorheen VaMo 3)

Status: Prive Zakelijk Hybride
Bereikbaar op Mobiel nummer  Ja, mobiel Ja, mobiel* Ja, mobiel
Bereikbaar op Vast nummer (PBX) Nee Ja Ja
Uitbellen via  Mobiel Vast / PBX Mobiel

*) Optioneel kan er gekozen worden om mobiele gesprekken ook binnen te laten komen en af te handelen via de PBX, neem hiervoor contact op met de helpdesk.

Kalender:
Onder Kalender kan er een standaard tijdschema geselecteerd worden voor automatische schakeling tussen Prive en Zakelijk.
Tevens kan deze functie op actief gezet worden.

Mijn instellingen:
Onder Mijn instellingen kan o.a. de taal geselecteerd worden alsmede eventuele doorschakelingen.

Gebruikersinstellingen - Taal
Selecteer de gewenste taal, maak een keuze uit Nederlands, Engels of Frans.

Gebruikersinstellingen - Doorschakelingen
Selecteer de gewenste doorschakeling per situatie.

Standaard staat bij elke situatie voicemail ingesteld.
Wanneer dit niet wenselijk is dient bij elke situatie actief op nee ingesteld te worden.

De volledige instructie is binnen de WebApp terug te vinden.