Installatie en activatie Hosted PBX Connect applicatie

26-11-2020 13:46

Deze instructie is voor het starten en activeren installeren de Hosted PBX Connect applicatie.
Het is mogelijk om de PBX Connect Applicatie te gebruiken via de web applicatie of via een te installeren programma.

Optie 1: Connect via de web applicatie
De snelste manier van werken is via de web applicatie, bijvoorbeeld Chrome of Edge.
Navigeer naar https://pbx.business-isp.nl/connect
Klik op CONNECT
Klik rechtboven, in de adresbalk op op het plus icoon en klik op installeren.
Login vervolgens in.

Optie 2: Connect via applicatie
Download de gewenste client via onderstaande download links.
Server address: pbx.business-isp.nl
Login vervolgens in.

Welke inloggegevens?
Voor de inloggegevens, zie de PBX Manager of vraag de helpdesk.
De username of gebruikersnaam begint met letters gevolgd door het toestelnummer, bijvoorbeeld: abcd-101

Download links:
Connect for Windows
Connect for OS X
Connect for Linux 32-bit
Connect for Linux 64-bit

Gegevens van beller opzoeken?
Om te bepalen waarmee gebeld gaat worden, het vaste toestel of de Connect applicatie, lees hier meer.
Klik hier voor de installatie van de PBX CRM Click2Dial Chrome extentie.

Meer opties voor thuiswerken?
Lees hier meer.