Call Recording activeren

03-02-2014 15:52

Deze instructie beschrijft de mogelijkheid voor het instellen van gespreksopnamen ofwel call recording op een specifieke extentie of toestel.

Standaard staat de optie gespreksopnamen uit en kan worden geactiveerd door het afsluiten van het abonnement gespreksopname. Neem hiervoor contact op met uw telefoonaanbieder.

Wanneer de optie gespreksopnamen is geactiveerd voor uw toestel aansluiting, dan staat deze standaard aan.

Record Internal Incoming : On
Record Internal Outgoing : On
Record External Incoming : On
Record External Outgoing : On
Record by pressing "*9" : On

Door in te loggen op de PBX Manager kun je de opties wijzigen.
Navigeer naar Extentions and Contact > User Extentions
Klik op de knop bewerken (potlood icoon)
Klik op het tabblad Call Recording

Je kunt hier selecteren of je geen gesprekken, alle gesprekken of de gesprekken wilt opnemen door de toets combinatie te gebruiken #9.

Voor het afluiteren van gesprekken kan dit op twee manieren gedaan worden.

1. Door de beheerder.
  2. Door de gebruiker zelf.

Let op! Wanneer het ook wenselijk is om alle inkomende gesprekken automatisch op te nemen, dan dien er gebruik gemaakt te worden van een Extention Based Ring Group.