Call Parking

22-08-2016 01:00

Bij gebruik van de Hosted PBX is het mogelijk om een gesprek tijdelijk te parkeren en op elk ander gewenst toestel terug te nemen. Door het gesprek met ruggenspraak door te verbinden naar 5900 dan krijgt u een parkeer nummer te horen. Door dit parkeer nummer te bellen vanaf een ander toestel neemt u het gesprek weer terug.

Gesprek parkeren tijdens een gesprek
Selecteer een 2e lijn en bel 5900. (toets 5900#)
U krijgt een parkeer nummer te horen: 590x (onthoud dit nummer).
Schakel het gesprek door naar lijn 1. (ofwel doorverbinden met ruggenspraak)

Gesprek uit call parking halen
Bel het eerder vermelde parkeer nummer 590x.
Na de toon heeft u de klant aan de lijn.

Ook is het mogelijk om de programeerbare knoppen (BLF of Call Park) te configureren, hiermee kan op het toestel gezien worden op welk parkeer nummer er iemand in de wacht staat.

Let op! Wanneer u hoort dat het geen geldig extensie is, dan heeft de klant opgehangen.

Labels: call parking, gesprek parkeren