GXP1450

21-03-2014 15:22

GXP1450 Enterprise HD IP Phone

GXP1450

De Grandstream GXP1450 IP telefoon geeft u de mogelijkheid om 2 gelijktijdige gesprekken te voeren en 2 SIP accounts te configureren. Ook heeft de GXP1450 een RJ9 headset aansluiting.

Audio

Dit toestel zorgt ook voor HD audio, door de hoge bandbreedte geeft de gesprekken meer ruimte voor helder stemgeluid. Hierdoor zullen uw gesprekken soepeler verlopen.

Om het bellen gemakkelijker te maken kan er voor de Grandstream GXP1450 een headset worden aangeschaft. Hierdoor kunt u hands-free bellen en kunt u door blijven werken tijdens het bellen.

Functie's

de IP telefoon heeft de mogelijkheid voor 2 SIP accounts hierdoor kunt u 2 telefoonnummers van bijvoorbeeld verschillende afdelingen op 1 toestel de gesprekken ontvangen.

Om nog meer overbodige kabels te kunnen besparen heeft de GXP1450 de functie voor PoE (Power over ethernet). Dit geeft de mogelijkheid om het toestel van stroom te kunnen voorzien via de netwerkaansluiting.

Hiervoor dient u wel te beschikken over een netwerkswitch die hiervoor geschikt is.

Stroom adapter wordt wel meegeleverd voor de gebruikers die niet beschikken over een PoE geschikte netwerkswitch.