Inspreken voicemail boodschap

02-08-2022 00:01

Deze instructie beschrijft het inspreken van een nieuwe voicemail boodschap van een gebruiker, maar kan ook ingesteld worden als algemene voicemail voor het bedrijf. Of dit het geval is hangt af van de configuratie binnen bijvoorbeeld de Ring Group bij Timeout Destination. Uw beheerder kan u vertellen of dit het geval is.

Inspreken nieuwe boodschap
Bel met het toestel naar *97 of druk op de voicemail knop.
Toets uw pincode in gevolgd door #.
Toets 5 voor advanced menu
Toets 1 voor inspreken van een boodschap.
Toets het nummer van de gwenste boodschap.
U heeft de keuze uit 1 t/m 9. Deze kunt u bewaren en later opnieuw selecteren.
Volg de gesproken instructies.

Selecteren eerder opgenomen boodschap
Het is ook mogelijk om eerder ingesproken boodschappen te selecteren. Hierdoor hoeft u niet telkens een nieuwe boodschap in te spreken, maar selecteert u eenvoudig een eerder ingesproken bericht.
Kies hiervoor in het advanced menu voor optie 2.
Toets het nummer van de gewenste boodschap in.
Volg de gesproken instructies.