AVM Fritzbox geen internetverbinding

10-06-2014 13:24

Deze instructie is te gebruiken wanneer u geen internetverbinding heeft na een firmware update of het bijwerken van de software van een AVM Fritzbox.

Ga naar http://fritz.box of http://192.168.178.1
Klik op 'Wizards'
Klik op 'Set up Internet Connection'

Het modem geeft een overzicht van de instelling die gekozen zijn. Klik op 'Next'.

Het modem gaat nu de instellingen controleren en opslaan. De balk wordt groen op het moment dat de internetverbinding hersteld is.

Klik op 'Exit Wizard now'

Indien bovenstaande niet geholpen heeft om de internetverbinding te herstellen dan vragen wij u contact op te nemen met de Helpdesk.