Aanmelden DECT handset op Gigaset N510 IP Pro basisstation

09-05-2014 10:25

Deze instructie beschrijft hoe een Gigaset Pro handset kunt aanmelden c.q. koppelen aan een Gigaset 510 IP Pro basisstation.

Stap 1: Basisstation leermodus zetten
Ga vervolgens naar het basisstation.
Druk 10 seconden de blauwe knop in.

Stap 2: Hansdet aanmelden
Ga naar instellingen op de handset.
Kies aanmelden.
Druk vervolgens op handset aanmelden
Als de de handset en basisstation elkaar gevonden hebben wordt er op de handset een pincode gevraagd. De standaard PIN code is: 0000.

Herhaal stap 2 voor alle extra handsets.

Wanneer voor het basisstation provisioning is afgenomen zal deze automatisch de configuratie ophalen en zal er op de handset het toestelnummer worden weergegeven, bijvoorbeeld 201, etc. Het kan nodig zijn dat het basisstation nogmaals herstart dient te worden.
Wanneer er HS1 in het display blijft staan, dan dient het basisstation nog geconfigureerd te worden. Neem hiervoor contact op met de helpdesk.

Labels: koppelen handsets