Nummer blokkeren (op extensie basis)

02-11-2015 16:12

Deze instructe is voor het blokkeren van telefoonnummers op extensie basis.
Deze blokkade zal alleen van toepassing zijn op de extentie waar dit is ingesteld.

Stap 1. Inloggen op de gebruikersportal
Navigeer naar: https://pbx.business-isp.nl
Log in met de inloggegevens van het toestel die u heeft ontvangen.
Vanuit user portal, navigeer naar Settings > Call Blocking
Vanuit beheer portal, navigeer naar Extentions and Contacts, klik Go to User Portal icoon.

Stap 2. Call blocking instellen
Navigeer aan de linkerkant van het scherm naar: Settings > Call Blocking.
Zorg ervoor dat het bolletje bij Call Blocking gevuld is bij Enable.
Klik op Add bij Block Caller ids when Allowing.
Vul het nummer in dat u wil blokkeren.
Selecteer bij "When blocking calls:" wat u wil dat er gebeurt als het nummer u belt
Klik vervolgens onderaan op Save.

Voor instellen van een blokkade op de gehele tenant, klik hier.