Telefoonboek GXP2130 en hoger

24-10-2022 15:38

In deze FAQ staat beschreven hoe je een telefoonboek kunt aanmaken in een toestel en deze eventueel kunt delen met anderen.

Stap 1: Log in op het toestel

Druk op het toestel op het pijltje omhoog, er verschijnt in het display een schermpje waar het IPV4 adres staat.

Deze voert u in in een browser (Bijvoorbeeld Google Chrome of Microsoft Edge).

Er verschijnt nu een loginscherm van Grandstream.

Hier kunt u inloggen met de volgende gegevens:

Username: user

Password: UserP123 of het mac adres, zie onderkant toestel

Stap 2: Navigeer naar het telefoonboek

Beweeg de muis naar rechts boven, op phonebook.

Er verschijnt een menu, kies hier voor Contacts

Stap 3: Contacten toevoegen

Klik onderaan de pagina op add contact.

Voer hier de nodige gegevens in.

Last name verschijnt in het scherm als dit nummer u vervolgens belt.

U kunt per contact meerdere nummers toevoegen, het vinkje achter het nummer betekent het "standaard" nummer dat u belt als u dit contact selecteert in het telefoonboek.

Herhaal stap 3 voor alle contacten die u graag toegevoegd ziet in uw telefoonboek.

Mocht u uw telefoonboek nu op meerdere toestellen in moeten stellen kunt u altijd even contact opnemen met onze helpdesk, als u eenmaal een toestel ingesteld heeft zijn er manieren om deze makkelijker te delen.