Uitleg bestelfomulier telefonie

09-11-2021 10:21

Deze uitleg beschrijft het bestelformulier telefonie binnen het klantenpaneel.

Klantgegevens
Onder klantgegevens dienen de gegeven ingevuld te worden van de klant.
Deze gegevens worden tevens gebruikt bij de portering van telefoonnummers.

Telefoongegevens
Onder telefoongegevens dienen de gegevens voor de telefonie opgegeven te worden.
Deze gegevens worden gebruikt bij het aanmaken en configureren van de telefonie.

Hoofdnummer, ook het nummer voor nummerweergave en facturatiespecificaties.
Porteren, selecteer indien nummers ook geporteerd dienen te worden.
Tenant naam, korte beschrijving of afkorting van bedrijfsnaam, maximnaal 13 cijfers en letters.
Extensie reeks, de reeks voor interne toestel nummers, waarop toestellen bereikbaar zijn.
Noodnummer, Nummer voor noodsenario wanneer toestellen niet bereikbaar zijn.
Credit limiet, gewenst belplafond, credit bewaking, maximum maandelijks verbruik.
Wensdatum, datum voor activatie telefonie en portering.