3CX App maakt geen verbinding (Android)

07-12-2021 15:36

Wanneer de 3CX App wel werkt via WiFi maar niet via mobiele data, op een Android. Dan kan het zijn dat de 3CX App geen mobiele data toegang heeft. Voor iPhone lees hier meer.

Navigeer naar:
Instellingen > Apps
Scroll naar beneden, naar de 3CX App.

Klik op Machtigingen en zorg dat alle machtigingen zijn toegestaan.
Klik op Batterij en kies Onbeperkt of Geoptimaliseerd.
Klik op Mobiele gegevens en zorg dat alle opties voor gegevens gebruik aan staan.

Voor meer informatie zie de instructie op de apple website of de 3CX website. Voor tips en trick, lees.

Labels: 3cx, 3cx app, mobiele data