Favorieten toevoegen aan de Contacten

22-03-2019 12:39

Binnen de Connect applicatie kunnen favorieten worden toegevoegd, deze worden weergegeven onder Contacten.

Contactpersoon selecteren en toevoegen
Klik links in het menu op Contacts en vervolgens op het zoek iccon.
Nu worden de contactpersonen uit het centrale en locale telefoonboek weergegeven.
Selecteer de checkbox voor de gewenste contacts en klik op Add Selected.

Handmatig een contact toevoegen
Klik links in het menu op Contacts en vervolgens op New Contact
Vul de gewenste gegevens in en klik op Save

Voor het toevoegen van contactpersonen aan het centrale telefoonboek, lees hier meer.

Labels: connect, Contacten toevoegen