Vernieuwing PBX platform

14-06-2023 16:24

We hebben goed geluisterd naar onze klanten en resellers en alle feedback en suggesties verzameld.
Dit heeft geresulteerd in enkele verbeteringen en aanpassingen.

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om verschillende verbeteringen door te voeren.
Hieronder enkele nieuwe functies en verbeteringen die zijn doorgevoerd.

Nieuwe functies:

• Nieuwe PBX Manager
• Verbeterde individuele instellingen per bedrijf
• Extra beheerders toevoegen
• Extra configuratie mogelijkheden o.a. ringgroepen en tijdelijke doorschakeling
• Zelf toestellen configureren via PBX Manager
• Tijdschema’s voor éénmalig gebruik of voor specifiek jaar
• Operator Panel voor o.a. beheren van gesprekken ne extenties
• Dashboard met widgets voor o.a. gesprekken, doorschakelingen en statistieken
• IP restricties instelbaar per toestel
• Select-to-Call, gesprek starten vanuit webbrowser

Toegevoegd Q1 2023:

• Centrale tijdschema’s met Nederlandse feestdagen
• Combinatie dag- en nachtstand met tijdschema's
• Softphone voor iPhone en Android

Later dit jaar zullen nog meer nieuwe functies worden toegevoegd, zoals:
• Online audio streams toevoegen als wachtmuziek
• Tekst-to-speech voor welkomst berichten
• Softphone voor iPhone en Android
• Softphone voor Windows en Mac.