Gebruik dag- en nachstand

11-01-2021 01:43

Deze instructie beschrijft het gebruik van de Call Flow ofwel dag- en nachtstand.

Met de Call Flow kan de telefonie in twee verschillende standen gezet worden, met ieder een eigen configuratie.

Wisselen van stand
Om van stand te wisselen:
Bel *7000 (zie ook Call Flow configuratie)

Maak een keuze:
1. Dagstand (Day Mode)
2. Nachstand (Night Mode)

Aanpassen configuratie
De configuratie hiervan bekeken en ingesteld worden via de PBX Manager.
Applications > Call Flow

Gebruikt u ook BLF knoppen op uw toestel?
Voor het instellen van BLF knoppen, lees hier meer.
Gebruik als Value: flow+*7000

Toestel status na herstart toestel
Na een herstart van het toestel zal de indicator niet meer de correcte status weergeven en grijs branden. De dag/nachstand op de PBX zelf zal niet gewijzigd zijn en nog steeds in de juiste stand staan. Om de status op het toestel bij te werken dient de knop voor dag/nachtstand opnieuw ingedrukt te worden of te bellen naar *7000. Hierdoor zal de stand wijzigen en de indicator weer meeveranderen van kleur.

Labels: 7000, Call Flow, dagstand, nachstand